VDL Nedcar gaat ElectricBrands XBUS en Evetta bouwen

Een van Europa’s grootste en modernste autofabrikanten met een omzet van meer dan twee miljard euro gaat de XBUS en Evetta voor ElectricBrands produceren. Electricbrands heeft VDL Nedcar, een gevestigde productiepartner met ruime ervaring, weten te strikken voor de fabricage van haar lichtgewicht elektrische voertuigen.

Tweede XBUS prototype gepresenteerd: De “XBUS Koffer”

ElectricBrands heeft vandaag het tweede XBUS prototype gepresenteerd tijdens de Future Fleet & Mobility Experience in Barneveld. Het tweede prototype, de “Koffer” is voornamelijk bedoeld voor zakelijke klanten en heeft tevens enkele verbeteringen ondergaan ten opzichte van het in juli getoonde prototype.

De bouw van het prototype

Stap voor stap en onderdeel voor onderdeel wordt de XBUS Full Runner langzaam maar zeker door de experts van onze ontwikkelingspartner Idenion in elkaar gezet. Er zit veel achter zoveel componenten. Om hier een beeld van te krijgen, laten we jullie kennismaken met een paar geselecteerde componenten.

Prototype constructie & interieurontwerp

De productie van het prototype vordert gestaag. We willen u daarom graag een kijkje in de keuken geven. Wij kijken enorm uit naar de officiële onthulling op 07 juli.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.