Configurator 2.0

Kies het gewenste chassis

Naast het standaard-chassis is er ook een offroad-chassis beschikbaar. De XBUS offroad beschikt over meer spoorbreedte, bredere offroad-banden en meer bodemvrijheid (ca. 4 - 6 cm). Deze aanpassingen maken het mogelijk maken om gemakkelijker over minder begaanbare paden te rijden. De Offroad versie is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de "Open" of "Camper" variant, zo bereik je gemakkelijker je favoriete (kampeer)plek.

Wist je trouwens dat beide versies altijd voorzien zijn van vierwielaandrijving?

Welke variant past in jou leven?

Heb je de XBUS nodig voor privégebruik of voor je bedrijf en wil je in het weekend graag met vrienden kamperen?

Ontdek de modulaire varianten en maak van de XBUS je persoonlijke voertuig met de gebruiksmogelijkheden die je echt nodig hebt.

Upgrade je XBUS: Kies de perfecte velgen

Bij het personaliseren van je voertuig is de keuze van de juiste velgen van essentieel belang. Of je nu op zoek bent naar een sportieve uitstraling, ultieme prestaties of gewoon een unieke stijl wilt creëren, wij hebben de perfecte velgen voor jou.

Breng je XBUS tot leven: Ontdek onze kleurenopties

Welkom in ons kleurenpalet, waar je de finishing touch aan jouw XBUS kunt toevoegen! De juiste kleur is vaak het eerste wat opvalt aan een voertuig en kan de persoonlijkheid en stijl van je XBUS volledig transformeren. Wij begrijpen dat de keuze van de juiste kleur een belangrijke beslissing is, en daarom bieden we een uitgebreid scala aan kleurenopties om aan al jouw wensen te voldoen.

Maatwerk voor je XBUS: Kies je fabriekstopties

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde technologie, luxe interieurdetails, of praktische extra's, wij hebben de opties om je XBUS volledig aan te passen aan jouw persoonlijke smaak en levensstijl.

Je kunt meerdere opties selecteren

Energie op Maat: Ontdek de batterij-upgrade mogelijkheden

De XBUS is standaard voorzien van een vast batterypack van 15kWh, dit is goed voor een range van 200km. Het is mogelijk om optioneel extra verwisselbare batterypacks toe te voegen. 1 pakket is goed voor ± 65km extra range.