XBUS Freedom

17.672,10

XBUS Freedom

De XBUS “Freedom”-versie is de basis voor alle andere modules. Het is de eerste stap in de wereld van modulaire mobiliteit. Je kunt kiezen voor het monteren van een van de  standaardmodules of voor het monteren van je eigen module. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

XBUS Freedom

Standaard

uitrusting

Uiteraard beschikt je XBUS over een modern infotainmentsysteem, dat je makkelijk via het ingebouwde 10,2″-aanraakkleurenscherm kunt bedienen. Via het scherm kun je ook verschillende instellingen wijzigen.

Om ook in de XBUS naar je favoriete nummers te kunnen luisteren, beschikt deze standaard over een luidsprekersysteem. Exacte details kunnen wij je pas in de definitieve configurator geven.

Om overal online te kunnen zijn en je smartphone als navigatie te kunnen gebruiken, beschikt de XBUS standaard over interfaces voor Apple Car Play en Android Auto.

Met het standaard multifunctionele stuur word je niet van het verkeer afgeleid en kun je de belangrijkste functies direct op het stuur instellen.

Via de Bluetooth-interface verbind je je smartphone makkelijk met het infotainmentsysteem van de XBUS.

Nooit meer naar sleutels zoeken! Met het standaard Keyless Entry & Go-systeem open en sluit je de XBUS zonder dat je je sleutel uit je zak hoeft te halen.

De Electricbrands Vehicle App of kortweg EVA maakt je XBUS slim. Met de app beheert u als ondernemer eenvoudig uw wagenpark of heeft u als gebruiker altijd overzicht over alle gegevens op uw XBUS. 

Om de XBUS thuis op een comfortabele manier te kunnen op te laden, wordt de geschikte laadkabel voor een gewoon stopcontact standaard meegeleverd.

Elke versie van de XBUS heeft een bijbehorend zonnedak. De grootte en de bijbehorende prestaties zijn dus afhankelijk van de gekozen modules. Je kunt er echter vanuit gaan dat de bestuurderscabine ongeveer 260 W/h genereert, de middencabine ongeveer 360 W/h en de achterste module ongeveer 200 W/h. Met het maximale aantal zonnepanelen kan de XBUS tot 800 watt stroom per uur opwekken.

Om direct te kunnen wegrijden, is de XBUS standaard met 8 accu’s van 1,25 kWh uitgerust. Hierdoor beschik je over een standaard accu-uitrusting van 10 kWh en een actieradius tot 200 kilometer in stadsmodus en tot 140 kilometer in mixmodus. Er wordt hierbij nog geen rekening gehouden met de actieradius met behulp van de zonnepanelen, omdat deze door het weer beïnvloed wordt. Je kunt de XBUS in totaal met 24 accu’s uitrusten en zo de actieradius naar wens uitbreiden tot meer dan 600 kilometer.

De XBUS is standaard voorzien van zwart kunststofzijpanelen met een rubberafwerking. Heb je een voorkeur voor panelen in aluminium of andere materialen, dan kun je deze tegen een meerprijs bestellen.

standaard: 165/75 R16 offroad: 185/75 R16
Informatie over de velg en de band krijgt u in de definitieve configurator.

Het standaard interieur van de XBUS bestaat uit klassieke stoffen zetels in zwart. Het dashboard in contrasterende kleur is gemaakt van milieuvriendelijk en recyclebaar biopolymeer.

Het standaard interieur van de XBUS bestaat uit klassieke stoffen zetels in zwart met grijze accenten. Het dashboard in contrasterende kleur is gemaakt van milieuvriendelijk en recyclebaar biopolymeer.

Offerte

Aanvragen

Configurator 2.0

Kies het gewenste chassis

Naast het standaard-chassis is er ook een offroad-chassis beschikbaar. De XBUS offroad beschikt over meer spoorbreedte, bredere offroad-banden en meer bodemvrijheid (ca. 4 - 6 cm). Deze aanpassingen maken het mogelijk maken om gemakkelijker over minder begaanbare paden te rijden. De Offroad versie is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de "Open" of "Camper" variant, zo bereik je gemakkelijker je favoriete (kampeer)plek.

Wist je trouwens dat beide versies altijd voorzien zijn van vierwielaandrijving?

Welke variant past in jou leven?

Heb je de XBUS nodig voor privégebruik of voor je bedrijf en wil je in het weekend graag met vrienden kamperen?

Ontdek de modulaire varianten en maak van de XBUS je persoonlijke voertuig met de gebruiksmogelijkheden die je echt nodig hebt.

Upgrade je XBUS: Kies de perfecte velgen

Bij het personaliseren van je voertuig is de keuze van de juiste velgen van essentieel belang. Of je nu op zoek bent naar een sportieve uitstraling, ultieme prestaties of gewoon een unieke stijl wilt creëren, wij hebben de perfecte velgen voor jou.

Breng je XBUS tot leven: Ontdek onze kleurenopties

Welkom in ons kleurenpalet, waar je de finishing touch aan jouw XBUS kunt toevoegen! De juiste kleur is vaak het eerste wat opvalt aan een voertuig en kan de persoonlijkheid en stijl van je XBUS volledig transformeren. Wij begrijpen dat de keuze van de juiste kleur een belangrijke beslissing is, en daarom bieden we een uitgebreid scala aan kleurenopties om aan al jouw wensen te voldoen.

Maatwerk voor je XBUS: Kies je fabriekstopties

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde technologie, luxe interieurdetails, of praktische extra's, wij hebben de opties om je XBUS volledig aan te passen aan jouw persoonlijke smaak en levensstijl.

Je kunt meerdere opties selecteren

Energie op Maat: Ontdek de batterij-upgrade mogelijkheden

De XBUS is standaard voorzien van een vast batterypack van 15kWh, dit is goed voor een range van 200km. Het is mogelijk om optioneel extra verwisselbare batterypacks toe te voegen. 1 pakket is goed voor ± 65km extra range.