De bouw van het prototype

De bouw van het prototype

Stap voor stap en onderdeel voor onderdeel wordt de XBUS Full Runner langzaam maar zeker door de experts van onze ontwikkelingspartner Idenion in elkaar gezet. Er zit veel achter zoveel componenten. Om hier een beeld van te krijgen, laten we jullie kennismaken met een paar geselecteerde componenten.

Hier zie je een van de sloten en hoe deze geïnstalleerd worden in de XBUS Full Runner. Het helpt om de modules aan het voertuig te koppelen. Met een speciale sleutel kan elk module snel en gemakkelijk worden verwisseld volgens het lego principe

We laten je ook graag het proces van aanpassing zien voor de carrosserie componenten. Deze komen over de veiligheidskooi van de bestuurderscabine. In de productieversie worden deze panelen vervangen door recyclebare biopolymeren delen. Dit scheelt extra gewicht en energie.

Ons verstelbare veersysteem laat je het chassis aanpassen aan alle wegomstandigheden. Dit maakt beladen van het voertuig een kinderspel.

Ons multifunctionele stuur is onder andere is uitgerust met diverse bedieningsknoppen, menubediening en flippers achter het stuur voor het instellen van de maten van recuperatie van remenergie.

De bouw van het prototype