Over ons

Mobiliteit is onze specialiteit

Er zijn veel redenen om een XBUS aan te schaffen. En misschien nog wel meer redenen om dat bij eMobility Limburg te doen.

Eerlijk advies en optimale service. Dat is waar eMobility Limburg voor staat. U kunt bij ons voor alles op het gebied van eMobility terecht. Of het nu gaat om een privéauto, een leaseauto of een bedrijfsauto, reparatie, onderhoud of ombouw. Wij hebben de kennis in huis om onze klant op een optimale manier te voorzien van de juiste informatie.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen?

Historie

eMobility Limburg is onderdeel van Auto Niroc en maakt deel uit van de Heurkens-Group. De historie van de Heurkens-Group gaat terug naar begin jaren 80. De start van het officiële Renault-dealerschap Auto Heurkens Weert in 1982 staat aan de basis voor de ontwikkelingen die door de jaren heen volgden.

Het familiebedrijf is inmiddels in bezit van de 2e generatie en officieel dealer van Renault, Dacia, Nissan en ElectricBrands XBUS. Naast het dealerschap van de 4 merken beschikt de Heurkens Group ook over een eigen universele leasemaatschappij Roadlease.

Onze belofte

Door intensieve klantgerichtheid, een hoge klanttevredenheid en het aanbieden van totale mobiliteit tegen een betaalbare prijs is de Heurkens-Group uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders in de zakelijke en particuliere markt in zuid Nederland.

Hoge klanttevredenheid

De beste prijs kwaliteits verhouding

Wij houden u mobiel

Waarom kiezen voor eMobility Limburg?

Passend advies

Of het nu gaat om een privéauto, een leaseauto of een bedrijfsauto, reparatie, onderhoud of ombouw. Wij hebben de kennis in huis om onze klant op een optimale manier te voorzien van de juiste informatie.

e-Mobility specialist

Dankzij jaren langen ervaring is eMobility Limburg uitgegroeid tot dé eMobility-specialist van Zuid Nederland. Of het nu gaat om een elektrische voertuig, een laadpunt of car-share technologie. Wij hebben de juiste kennis en kunde in huis

Maatwerk oplossingen

Iedere klant heeft zijn eigen wensen. eMobility Limburg denkt met u mee en creëert een passende mobiliteitsoplossing die bij u of uw bedrijf past.

Service en onderhoud

Service betekent bij ons snelheid, zoals snelle reparatie van uw XBUS of andere elektrische voertuig. Want als geen ander weten wij hoe vervelend een defect voertuig kan zijn.

Onze service houdt ook in dat wij bij u op locatie kunnen komen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat het defect snel te lokaliseren. Vervolgens denken wij met u mee over de beste oplossing of geven u de nodige tips.

Is uw XBUS niet direct te repareren? Dan is vervangend vervoer mogelijk, terwijl uw voertuig in onze werkplaats aan een grondige inspectie wordt onderworpen. Ook dat noemen wij service!

Onder service verstaan wij daarnaast schadereparatie en (preventief) onderhoud aan uw XBUS. U kunt hiervoor een onderhoudscontract afsluiten. Of u een onderhoudscontract heeft of niet, wij houden altijd voor u in de gaten wanneer welk onderhoud aan uw XBUS(en) moet gebeuren.